'n Stryd om oorlewing : die geskiedenis van die Nederduitse Gereformeerde gemeente van McGregor, 1902-1982 - Breytenbach, Ignatius Wilhelm (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.