Ontwikkeling van die maksimale suurstofopname en verwante parameters by seuns - Wessels, Cornelius Theron (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Ligg. Opv.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.