Biologiese waarnemings op Criconemella xenoplax (Raski, 1952) Luc & Raski, 1981 (Nematoda: Criconematidae) in die Westelike Kaapprovinsie - Pieterse, W.(Welma) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.