Die vennootskap kerk en staat in die geskiedenis van die Nederduitse Gereformeerde Kerke in die Vrystaat tot 1862 - Viviers, Johan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1985.