Geselekteerde beheersaspekte betrokke by simmetriese multiledemaat grootspieraksie en die invloed van vooraf inligting - Olivier, Annette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. in Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.