Kerkwees in die Verre-Oos Kaap : die Nederduitse Gereformeerde gemeente Indwe, 1906-1981 : 'n kerkhistoriese studie - Dicks, Nico Samuel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.