Kragwaardes van die onderste en boonste ledemate van nasionale dienspligtiges in die Suid-Afrikaanse Leer - Moolman, Jaco (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A. (L.O.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.