n Studie van personeelagentskappe en hul bydrae as 'n werwingsmetode vir gebruikerondernemings in die PWV-gebied - Wewege, John Daniel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tegniese verslag -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.