Onderwys onder beheer van die Duitse regering in Suidwes-Afrika tot 1915 - Heese, C. P.(Carl Pieter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.