Die verbond : sentrale tema in die Ou Testament : 'n kritiese evaluering van F.C. Fensham se bydrae - Louw, Dirk Albertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1986.