Kultiese terminologie by Esegiel : 'n vergelyking van woorde en uitdrukkings teen die agtergrond van die kultus van Israel - Nel, Annes Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1986.