'n Ondersoek na die troonvisioen as literere topos in Ou-Testamentiese tekste sowel as buite-Bybelse apokalipse met besondere verwysing na die troonvisioen in Openbaring (4-5) - Hanekom, Jacobus Everhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1986.