Die rol van kommissies in gereformeerde kerkregering met besondere verwysing na die rol van die sinodale kommissie in die Ned. Geref. Kerk van Suid-Afrika, 1824-1874 - Warnich, Heinrich (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1987.