Die skrywer C.J. Langenhoven, 1873-1932, kerklik en histories beoordeel - De Lange, Lambertus Lochner Eksteen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1987.