Die verband tussen geslagsrolidentiteit en geestesgesondheid en die implikasies daarvan vir die voorligtingsielkundige - Du Raan, Gottlieb Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.