Bepaling van vooroesontkieming by kleingraansoorte en die verband tussen vooroesontkieming en moutkwaliteit [Microfiche] - Van Zyl, Karin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.