n Logistiese benadering tot die afsluitingstrategie van NATREF gebasseer op die beginsels van projekbestuur - Van der Walt, Nicolaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.