Akkommodasie van die vrou se beroepsprobleme as gevolg van regstellende aksie deur middel van 'n werknemerbystandsprogram - Frielingsdorf, Retseh Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil) -- Stellenbosch University, 1995.