Arbeidsetiek en arbeidsetos : betekenisvolle arbeid as funksie van 'n sinvolle lewe - Orsmond, E. C.(Edward Churchill),1958- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.