Boedelsamesmelting : 'n oorsig van tersaaklike wetgewing, regspraak en die departementele praktyk - Botha, Anna Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.