Die effektiwiteit van 'n beroepsopvoedingsprogram vir ouers van adolessente kinders - Mostert, Daniel Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.