Die effek van 'n kindersorgskool op die persoonlikheidsontwikkeling van adolessente meisies - Mocke, Albert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.