Die Europese vryhandelsgebied en sy rol in die proses van ekonomiese integrasie in Europa 1959 tot 1991 - Swart, P. H.(Petronella Hendrina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.