Die godsbegrip van die kleuter : 'n voorstel vir die metafoor 'God as vriend' - Van Velden, Anine Joubert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.