Die impak van mega-geleenthede op stedelik ontwikkeling : Kaapstad se bod om die 2004 Olimpiese Spele - Ferreira, Susan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.