Die invloed van indeksikaliteit en gepastheid van advertensiemusiek en betrokkenheid van verbruikers op verbruikers se reaksie teenoor advertensies - Van den Berg, Karin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Rugtitel: Die rol van musiek in TV advertensies.