Die kerkhistoriese betekenis van Charles Haddon Spurgeon, 1834-1892 : 'n voorlopige verkenning - Grigor, Pierre,1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.