Die leksikografiese hantering van morfologies gemerkte geslagsopposisiepare in Afrikaanse woordeboeke, met spesifieke verwysing na die Verklarende Handwoordeboek van die Afrikaanse Taal - Beyer, Herman Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1995.