Die Nederduits-Gereformeerde Kerk in sy ontwikkeling van volkskerk tot 'n kerk vir die volk en/of volkere : 'n kritiese bespreking van die tydperk 1932-1962 - Van der Merwe, Lukas Johannes,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.