Die ontwikkeling van entrepreneurskap op sekondere skoolvlak - O'Kennedy, M. S.(Marthinus Steyn) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.