Die opname van sink en yster deur wingerd en faktore wat sink- en ystertekorte mag induseer - Volschenk, C. G.(Cornelis Gabriel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.