Die rekeningkundige verantwoording van die herverdelingseffekte van inflasie op kapitaal aangewend in ondernemings - Brown, William (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.