Die rol van die maatskaplike werker tydens hulpverlening aan die miokardiale infarksie-pasient - Le Roux, Magdalena Petronella (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.