Die rol van supervisie ten opsigte van die werksbevrediging van maatskaplike werkers - Theron, Louise Frieda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.