Die sabbatsjaar in profetiese uitsprake in Jesaja 61:1-3 teen die agtergrond van die regsmateriaal in die Pentateug en Lukas 4:16-30 : 'n eksegeties-hermeneutiese studie - Steyn, J. G. L.(Johannes Gerhardus Lombard),1967- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.