Die samehang tussen narratief en onderrig in die Pentateug, met spesifieke verwysing na Eksodus 20 en Deuteronomium 5 - Slabbert, Corne,1970- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.