Die samehang tussen 'n wereldbeeld en etiek in die Tien Gebooie soos gereflekteer in Eksodus 20:1-17 en Deuteronomium 5:1-22 - Pretorius, Jurgens Johannes,1972- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.