Die samestelling en benutting van 'n geografiese inligtingstelsel vir polisiering in die Paarl - Lochner, Frederick Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.