Die standaard van kreatiwiteit by multi-kulturele pre-primere leerlinge met spesifieke verwysing na bewegingsvermoe - Herbert, Linda M.(Linda Marietta) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. in Menslike Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.