Die toepassing van die ondersteuningsfunksie in supervisie aan voorgraadse maatskaplikewerkstudente - Engelbrecht, Lambert K. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1995.