Die ultrastruktuur van sperme van die rooibok Aepyceros melampus (Lichtenstein, 1812) in die Nasionale Krugerwildtuin met spesiale verwysing na die invloed van koperbesoedeling - Ackerman, Dirk J. (Dirk Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD) -- Stellenbosch University, 1995.