Die verband tussen beroepsidentiteit, vrees vir gebondenheid en beroepsbesluitloosheid - Goosen, Lourensa Janine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- Stellenbosch University, 1995.