Die verband tussen geloofsvolwassenheid en psigiese volwassenheid van die mansstudent binne koshuisverband met verwysing na selfkonsep en godsverstaan - Burden, Stefaans,1969- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.