Die verband tussen gemeente-identiteit, liturgie en verandering : 'n prakties-teologiese ondersoek - Pretorius, Cornelis Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1995.