Die verkenning van moeders se ervarings en persepsies oor kinderongelukke by twee Stellenbosse klinieke vir programontwikkeling - Holtshauzen, Marguerite (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.