Die verskynsel van bendegeweld binne die gemeenskappe van die Wes-Kaap : 'n pastorale evaluering - Kriel, Fanie,1970- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.