Die voorstelling van Moses in Eksodus 19-24 : 'n metodologiese studie - Goosen, Martin Rudolf,1968- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.