Ekonomiese regverdiging vir die subsidiering van minibustaxigebruikers in die Kaapse Metropool - Spamer, Johannes Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ekon.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.