Evaluering van staatsondersteuning aan die landbou met behulp van 'n dinamiese lineere programmeringsmodel - Smit, Marius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.