Gehalte-onderwys : beleidstendense en uitdagings binne individuele skoolverband - Ceasar, Niklaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.